Asiakastuki > UKK (FAQ) > Sähköposti > Sähköpostitilin asetukset

Sähköpostitilin asetukset

Manuaaliset asetukset

Voit määrittää sähköpostiohjelman manuaalisesti seuraavien asetusten avulla:

Suojatut SSL/TLS-asetukset

(Suositeltava)

Käyttäjätunnus: sähköpostitili@omadomain.fi
Salasana: Käytä sähköpostitilin salasanaa.

Saapuvan sähköpostin palvelin: mail.omadomain.fi
Portti:

• IMAP-portti: 993
  • POP3-portti: 995

Lähtevän liikenteen palvelin: mail.omadomain.fi
Portti:
  • SMTP-portti: 465
Todennus tarvitaan kohteille IMAP, POP3 ja SMTP.

Muut kuin SSL-asetukset

(Tätä EI suositella.)

Käyttäjätunnus: sähköpostitili@omadomain.fi
Salasana: Käytä sähköpostitilin salasanaa.

Saapuvan sähköpostin palvelin: mail.omadomain.fi
Portti:

• IMAP-portti: 143
  • POP3-portti: 110

Lähtevän liikenteen palvelin: mail.omadomain.fi
Portti:

• SMTP-portti: 25

Todennus tarvitaan kohteille IMAP, POP3 ja SMTP.

Huomautuksia:

• IMAP-sähköpostikäyttö koordinoi palvelimen ja sähköpostisovelluksen. Viestit, jotka olet lukenut tai poistanut tai joihin olet vastannut, näkyvät luettuina, poistettuina tai vastattuina sekä palvelimessa että sähköpostisovelluksessa.
  • POP3 ei ole koordinoitu palvelimen kanssa. Viestit, jotka on sähköpostisovellus merkitsee luetuiksi, poistetuiksi tai vastatuiksi, eivät näy sellaisina palvelimessa. Sähköpostien myöhemmät POP3-lataukset näyttävät siis kaikki viestit lukemattomina.
  • Järjestelmä käyttää SMTP-palvelinta lähtevien postien lähettämiseen.
  • Suositamme, että käytät POP3-palvelimen yhteydessä SSL/TLS-suojausta tai vastaavasti IMAP-palvelussa SSL/TLS-suojausta, koska tämä tehostaa etäpostipalvelinyhteyden kautta tehtävien toimintojen suojausta.