Asiakastuki > UKK (FAQ) > Hallintapaneeli(cPanel) > Varmuuskopiot/Backup

Varmuuskopiot/Backup

Kirjaudu cPaneliin (www.sivusi.com/cpanel)

cPanelissa klikkaa "Backups"
Seuraavalla sivulla klikkaa "Download or generate a full backup"
Aseta
- Varmuuskopion kohde: "Kotikansio"
ja
- Sähköpostiosoite: oma sähköpostiosoitteesi
jätä muut tyhjiksi ja klikkaa "generate backup"

Kun varmuuskopio on on valmis saat siitä tiedon sähköpostitse.

Varmuuskopion saat omalle koneellesi suraavalla tavalla

cPanelissa, klikkaa "Backups"
Seuraavalla sivulla klikkaa "Download or generate a full backup"
Sivulla lukee "Backups Available for Download:"
ja sen alla on linkki luomaasi varmuuskopioon (tai useampaan)
Klikkaamalla linkkiä lataat varmuuskopion omalle koneellesi.