Kansainväliset .com, .net, .org, .info sekä muut domainit
Domain siirtoa varten tarvitaan 3 asiaa:

1. Domainin valtuutusavain, ilman sitä siirtoa ei voi aloittaa, saat sen nykyiseltä palveluntarjoajaltasi.
2. Domainin lukitus pitää olla pois päältä, kun pyydät valtuutusavainta niin pyydä samalla lukituksen poistamista.
3. Pyydä samalla nykyiseltä palveluntarjoajaltasi domainin rekisteröintitiedoissa "administrative contactin" sähköpostiosoitteen vaihtoa seuraavaan "admin@webkoti.com"

Jos sinulla on pääsy domainin asetuksiin niin pystyt hoitamaan 1, 2 & 3 kohdat myös itse.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

.fi verkkotunnukset (domainit)
Fi-verkkotunnuksen siirto on helppoa, pyydä nykyiseltä palveluntarjoajaltasi välittäjänvaihtoavain, lähettämällä välittäjänvaihtoavaimen meille, lisäämme verkkotunnuksen hallintaamme.