Kirjaudu cPaneeliin.

Näet useita kuvakkeita cPaneelin pääsivulla.

Vasemmassa yläkulmassa on ikoni nimeltään Mail Forwarders (Forwarders). Klikkaa sitä..

Tämän sivun alareunassa näet linkin, jossa lukee (Add Forwarder). Klikkaa sitä edetäksesi seuraavalle sivulle.
Näet tyhjän laatikon jälkeen laatikko, joka on verkkotunnuksen tai aliverkkotunnuksen nimi.
Ensimmäiseen laatikkoon kirjoita sähköpostin etuliite jonka haluat . Jos käytät aliverkkotunnusta, valitse viereisestä avattavasta laatikosta aliverkkotunnuksen, jota haluat käyttää.

(Forward to email address) laatikkoon kirjoita se sähköposti jolle haluat viestien lähtevän. Esimerkiksi "nimesi@gmail.com"

Nyt napsauttamalla painiketta, jossa lukee (Add Forwarder)
Tämä vie sinut uudelle sivulle, jossa ilmoitetaan, että olet lisännyt sähköposti ohjauksen onnistuneesti. Nyt kaikki sähköpostiisi saapuvat viestit toimitetaan automaattisesti ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen "nimesi@gmail.com".